Народне кухиње

Даљина не спречава

Доброчинитељ Ненад Лилић са својом породицом, из далеке Канаде, показао је како љубав и подршка својој браћи и сестрама са Косова и Метохије не изостаје ни из далека. Уплатом у висини од 5.000,00 евра омогућио је куповину комбајна изузетно потребног на нашем Пољопривредном газдинству и такође једним делом обезбедио куповину оваца, што је била битна обнова стада на нашој фарми.

Јако је велики значај ове донације, као и сваке подршке која нам пристигне од драгих добротвора, била она моралног или материјалног типа. Нама је изузетно важно да знамо да наша браћа и сестре широм света имају јасну свест о томе шта наш народ и данас проживљава на светом Косову и Метохији, а сазнање да нисмо сами и да нисмо препуштени забораву, храна је за нашу душу и срце.

Уз сваку нову помоћ која пристигне уграђујемо по један нови камен у срећнију и бољу будућност за наше малишане који се постојано уз своје родитеље боре за останак на вековном огњишту.

Зато нашем драгом добротвору Ненаду упућујемо велико хвала, на директном учешћу у очувању дедовине и свете земље, и преосталог српског живља на њој.

Нека Господ награди сав труд и залагање овог дивног човека и његове породице.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *