Народне кухиње

Видовданска акција 2020 – успешно спроведена захваљујући широкогрудој помоћи Хуманитарне организације „Срби за Србе“

Спровођење хуманитарне акције отпочете на Видовдан 2020. успешно је завршено, и са великом захвалношћу и поштовањем истичемо помоћ која је реализацију акције и омогућила, а у питању је новчана донација братске хуманитарне организације „Срби за Србе“.

Наши драги пријатељи, а пре свега велики хуманитарци и дародавци, успели су да обрадују једанаест породица, и да у њихове домове унесу осећање спокоја и благостања. За неке породице срећа је стигла у виду грађевинског материјала, за неке у виду столарије и покућства, а за неке у виду набавке домаћих животиња, све у складу са потребама социјално угрожених.

Изузетно добра сарадња и лепо дружење које смо међусобно остварили довело нас је до много заједничких победа, крунисаним лепим и племенитим делима, на томе се не можемо довољно захвалити.

Ова битка, ради очувања српског имена и корена, дуга је, исцрпна. Али када имамо наше доброчинитеље и све добре људе да се несебично и без питања понуде да помогну, ми добијамо довољно снаге да у тој борби истрајемо.

Хвала што наши сиротани нису остали незаштићени, што су обрадовани и увесељени. Што је сада свако помогнуто домаћинство добило разлог да на своје лице стави осмех.

Благодарећи на увек лепим вестима и делима од стране ХО „Срби за Србе“, нама не преостаје ништа до скромног хвала, молећи се да их драги Бог чува и усрећи.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *