Народне кухиње

Велика и срдачна подршка породице Ваван из Велике Британије

Народне кухиње на Косову и Метохији још једном су ојачане уз подршку добротвора који помоћ свом народу упућују не марећи за километре.
Овога пута у питању је добротворка Бранка Ваван из града Лестера која је са својом породицом прикупила средства у вредности од 1000е и донирала за помоћ народним кухињама са ових простора.

Захваљујући овој донацији, обезбеђен је бели лук за свих шест народних кухиња у којима се прехрањује преко 2000 социјално угрожених људи, жена и деце са ове свете земље.

Неизмерна је и велика захвалност коју Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ упућује овим добрим и племенитим људима, јер подршку коју су упутили нашем раду и свом народу веома је значајна за све нас који остајемо и опстајемо на овим просторима.

Срдачно се захваљујемо у име наше организације и у име свих корисника народних кухиња јер нас добротвори не препуштају забораву и пружају важан ослонац у заједничкој борби за опстанак српства. Породици Ваван велико хвала и свако добро нека им Господ пружи!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *