Народне кухиње

Велика и значајна помоћ Покрајинског секретаријата за високо образовање и научно истраживачку делатност Владе АП Војводине

Протекли период забележила је лепа и радосна вест која нам је стигла од драгих нам пријатеља и доброчинитеља, Покрајинског секретаријата за високо образовање и научно истраживачку делатност Владе АП Војводине, у одлуци да помогну рад Народних кухиња на Косову и Метохији донацијом велике количине разноврсних намирница и средстава за хигијену.

Ова великодушна помоћ представља покретач у нашем раду, јер смо мимо ове материјалне помоћи добили и речи подршке упућене свима нама који свакодневно улажу велики труд да посао наставимо неометано и да истрајемо у борби очувања нашег вековног огњишта.

Сви добри људи који су у спровођењу ове акције имали било каквог удела, узидали су по један камен у нашу малену тврђаву како би нам наши циљеви били ближе, а наша воља да у томе истрајемо ојачана. Речи би остале само речи када не би имале своју тежину, а тежину добију онда када их од срца изговарамо, ми срдачно Хвала упућујемо овим дивним добрим људима који и поред свих проблема и разних искушења проналазе пут до свог народа и помажу у складу са својим могућностима.

Народним кухињама на Косову и Метохији ова помоћ биће од велике важности, јер јако је битно да имамо залихе и намирница и средстава за хигијену како би посао текао неометано и како бисмо остали за неки период растерећени.

Нека Вас Господ све чува и награди за ова дела, јер ако добро чинимо добрим можемо и да се надамо!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *