Народне кухиње

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ и Компанија Моцарт – 500 пакета хране и хигијене за најугроженије кориснике кухиња

Захваљујући хуманитарној организацији „Сви за Космет“ и Компанији Моцарт из Београда у магацину централне Народне кухиње у Прековцу пристигла је велика количина разноврсних животних намирница за социјално угрожене породице са простора Косова и Метохије, тачније у питању је 500 пакета хране и хигијене за најугроженије кориснике кухиња.

Међу овом донацијом нашло се и 510л уља које су донирали Х.О. Сви за Космет и фирма Подунавље из Ковина, уз помоћ бившег рукометног селектора Србије Ненада Перуничића, намењених за Народне кухиње на КиМ.

Велико хвала дугујемо свима који су учествовали у прикупљању ове помоћи, и њеном допремању. Ово је веома значајна подршка, посебно јер стиже у овим тешким временима усмереним ка сталном размишљању о сопственом здрављу које је протеклих месеци свима нама угрожено.

Помоћ која свој пут пронађе и онда када је бројна искушења и проблеми спутавају, добија посебно на значају. Јер јасно показује како за добро дело не постоје границе нити препреке.

Свим добрим људима, задуженим за достављање ове помоћи, желимо да упутимо велико хвала на указаном разумевању, саосећању и поверењу, као и на прилици да обрадујемо наш народ и да им макар мало олакшамо сурову свакодневницу.

Уз жеље да им се добрим врати, срдачно поздрављамо наше доброчинитеље!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *