Народне кухиње

Радост и у дому породице Гаљак из Зубиног Потока

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда, једна је од честих донатора која свесрдно упућује помоћ и подршку на просторе Косова и Метохије. У досадашњем раду забележили су бројне успешне акције, како у сарадњи са нама тако и самостално или са другим организацијама доброчинитељског карактера. Чланови ове организације су обрадовали многе породице са ове страдалне земље, а међу њима нашла се и породица Гаљак из Зубиног Потока.

Носећи се са својим проблемима и недаћама, породица Гаљак је добила прилику да празнике и хладне зимске дане проведе у топлијем дому. Наиме, „Сви за Космет“ су новчаном донацијом помогли куповину покућства за породицу Гаљак, што им је било неопходно за боравак у тој кући. Мајка Снежана сада не мора да брине за своје малишане да ће бити промрзли од зиме, а радост због новог изгледа њиховог дома, нису крили.

Захваљујући дивним људима поменуте организације, бројне породице су усрећене и омогућени су им пристојнији услови за живот. Породица Гаљак само је још једна у низу. Велика је радост свих нас који имамо прилике да сарађујемо са овим дивним људима, и негујемо једно лепо пријатељство, а посебна је срећа оних који од њихове руке буду помогнути. У име наше организације и помогнуте породице упућујемо велико и срдачно хвала на свему што је хуманитарна организација „Сви за Космет“ несебично и великодушно учинила за свој народ на овим просторима.

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    March 28, 2020 at 3:09 pm

    Покућство за породицу Гаљак - СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *