Народне кухиње

Пријатељство на дар

Хуманитарна организација под називом „Сви за Космет“ из Београда прераста у једну велику и озбиљну организацију. Поред тога што нам неретко помажу у добротворном раду, бивају нам јак ослонац и безусловни пријатељ. Бројне донације које нам од њих пристижу, од виталног су значаја за нашу дуготрајну битку на просторима Косова и Метохије. Сви чланови ове хуманитарне организације подједнако пружају своју посвећеност ка истоименом циљу, да српски народ остане на светој земљи. Овога пута свој допринос томе пружили су у виду новчане донације, у вредности од 248.000,00 динара, којом смо успели да обезбедимо неопходну машину „дупликатор“, уз чији рад ћемо унапредити функционисање народних кухиња.

Дар њиховог пријатељства и свесрдне помоћи и подршке, не осећамо само ми, већ и бројне породице које су директно помогнуте, али и манастири и цркве широм Косова и Метохије.

Српски народ који је одлучио да се не помакне са свог огњишта, да брани своју дедовину и на њој подигне и будући пород, свакодневно наилази на многа искушења и проблеме, и тако двадесет година за редом. Народне кухиње су отворене са циљем да се тај народ прехрани, јер њихове домове и даље нагризају сиромаштво и бројни страхови. Зато је немерљива помоћ наших драгих добротвора, они су ту, уз нас, стежући нам руку да наставимо да трајемо. Хвала Вам од срца, што нисмо сами у овоме, и што је наша вера, уз Вас, ојачана.

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    January 3, 2020 at 6:56 pm

    Важна машина за Народне кухиње - СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *