Народне кухиње

Контејнерско насеље у Грачаници – подељена помоћ

У сарадњи са Привременим органом града Приштине, са седиштем у Грачаници, на челу са господином Љубинком Караџићем, наша организација је организовала поделу помоћи и за Контејнерско насеље у Грачаници.

Избегла и расељена лица која данас своје животе настављају у такозваном Контејнерском насељу у Грачаници, помогнута су пакетима основних животних намирница које ће им добро доћи посебно сада у овој кризној и тешкој ситуацији за све. Подељено је 19 таквих пакета, док је још 11 преостало да се такође распореди на социјално угрожене породице где буде било најнеопходније.

Велика је захвалност свих оних који су примили помоћ. Треба да знају да нису заборављени, па су поред ове помоћи добили и речи подршке и охрабрења. Наша организација је пуно захвална господину Караџићу, на несебичној помоћи и доброј организацији да све ово спроведемо.

Радосни смо што смо још једном заједно остварили велики успех, а он се огледа управо у помагању наших људи, да тешке и кризне тренутке попут ових, прегурају олакшано.

Молимо се за здравље свих и благодаримо пре свега Господу што нам даје прилике да другима прискочимо у помоћ.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *