Народне кухиње

Заједно за породицу Васић из Лепосавића

Породица Васић је једна од бројних породица која подноси тешке животне недаће и која се као и многе бори за останак на свом огњишту. Немајући услова да наставе са изградњом своје куће, одавно започетом, и борећи се са тешком животном ситуацијом, Васићи ипак одлучују да саграде свој дом. Међутим, то не би било могуће да није свих добрих људи који су се том приликом одлучили да им, у складу са својим могућностима, у томе помогну.

Изузетно нам је драго што су се овој акцији прикључили многобројни пријатељи наше добртворне организације, широм Србије и ван ње, и својим добровољним прилозима накупили довољно да се за поменуту породицу обезбеди куповина беле технике и неопходног намештаја.

Троје малишана, заједно са својом мамом, имају прилике да се обрадују новом животном поглављу, и да све лоше оставе иза себе. У томе су им значајно помогли бројни доброчинитељи, којима се ми, овим путем, у име породице Васић, али и у име наше организације неизмерно захваљујемо.

Захваљујемо се не само на пруженој помоћи, већ и на удружености и брзој и срдачно спроведеној акцији. Слога је увек била кључни и саставни део сваког доброг чина, а наши драги пријатељи и људи великог срца су на то још једном подсетили.

Нека Господ подари свако добро свима који су на било који начин узели учешће у овој акцији.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *