Народне кухиње

ДОО „Рад 028“ из Звечана срдачно за угрожене са КиМ

Фирма „Рад 028“ из Звечана показала је колико је битно да смо уз свој народ, посебно онда када је тешко и када су наша браћа и сестре у безизлазној ситуацији. Социјално угрожене породице са простора Косова и Метохије добиле су подршку у виду једнократне новчане помоћи. Помогнуто је десет породица, новчаним износом од 10.000,00 динара.

Срдачно и неизмерно захвалне остају породице: Ристић из места Јањина Вода, Шарић из Ораховца, Стојковић из Партеша, Којић из Пасјана, затим породица Станковић из села Севце, Доганчић из Штрпца, Миљковић из места Гризиме, Виријевић из Новог Бадовца, Ристићи из Јањине Воде, и Јовановићи из Кијевчића код Лепосавића.

Велики је значај ове донације коју је поменута фирма упутила. То је јасан показитељ људске бриге и саосећања према страдалном народу на светој земљи Косова и Метохије.

Велика су страдања нашег народа на овим просторима. И после двадесет година од немилог догађаја, Срби једва да преживљавају. Све је више оних који се за помоћ јављају, јер нажалост услови да буду самостални и да сами брину о својим породицама, су сведени на минимум.

Зато је свака помоћ од виталног значаја, и користимо ову прилику да се донаторима из свег срца захвалимо и пожелимо свако добро!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *