„СПОЈИ“ наставља своје акције на Косову и Метохији

Српска православна омладина Инзбрук – СПОЈИ , поново помаже угрожене породице са простора Косова и Метохије. У сарадњи са нашом организацијом, четрнаест породица је добило помоћ.

Представници ове организације посетили су неке од породица и уручили им помоћ у види намештаја, беле технике, санитарије и грађевинског материјала. У овој акцији, наша организација је добила фото-апарат и део грађевинског материјала за ограђивање и обезбеђивање пашњака за краве.

Помоћ су примиле породице: Цветковић и Ђорђевић из Грачанице, Трајковић и Денић из Понеша, Михајловић из Новог Бадовца,Ристић из Извора, Ковачевић из Коретишта, Трајковић из Беривојца, Микулић из Косовске Митровице,  Радић из Клокота, Јеринић из Грнчара, Милошевић и Којић из Врбовца, Доганџић из Штрпца.

Многе српске породице се годинама боре са сиромаштвом, немаштином и великим бројем свакодневних проблема са којима се сусрећу. У таквим ситуацијама, свака помоћ и добра реч има велики значај.

Срдачно се захваљујемо свим члановима „СПОЈИ“  на организовању и реализацији ове акције за помоћ породицама са Косова и Метохије.