SMATSA уз Народне кухиње

Контрола летења Србије и Црне Горе SMATSA доо из Београда, годинама уназад помаже наш рад, тако да помоћ није изостала ни ове године.Средино јуна месеца уплаћено је 3000€ за потребе народних кухиња.

Комплетна сума новца утрошена је за куповину брашна, како би се пекаре обезбедиле за предстојећу зиму.Као што вам је познато, у оквиру народних кухиња функционишу четири пекаре, које пет дана у недељи пеку по 2000 хлебова. Самим тим, потреба за брашном је превелика.

Епархија Рашко-призренска са својом добротворном организацијом "Мајка девет Југовића" свакодневно улаже велике напоре, како би успели да свих ових година  пружимо подршку бројним породицама да истрају у борби са немаштином и свим осталим проблемима са којима се сусрећу. Потребе су превелике, а могућности често мале.

Користимо прилику да се поново захвалимо свима Вама који имате разумевања за наш рад и који директно помажете наш народ на Косову и Метохији, јер они су чувари нашег националног и верског идентитета и потребна је константна подршка, како материјална, тако и морална.