Пристижу средства за обнову пластеника погођених у новембарској поплави

Удружење “Сви за Космет“ донирало 40.000.динара за санирање штете од поплава. У селу Грабовац на црквеној земљи, недавно је погођено поплавом три пластеника у којима се узгајају руже и кале, који су саставни део пројекта самоодрживости народних кухиња.

Укупна штета још није процењена, јер нисмо сигурни колико су саднице оштећене, а што се тиче подпорних бедема и пута, више их нема, све је Ибар понео са собом.

Удружење“Сви за Космет“ које годинама уназад организује честе посете Косову и Метохији за људе широм Србије, приликом сваке посете не заборављају народне кухиње, већ обавезно донесу основне животне намирнице и гардеробу, како би помогли наш народ. Многи су захваљујући управо овим организованим посетама победили страх и поново крочили на нашу свету земљу. Овога пута су поред намирница и гардеробе уручили и новчану помоћ намењену пластеницима у Грабовцу.

Од великог значаја је сваки наш пројекат и максимално се трудимо да на сваком пољу остваримо максималне учинке,нажалост, у овом случају нисмо имали избора.

Уз вашу и Божију помоћ, надамо се да ће наше руже поново процветати.