Орден Светог Саве за г.Арноа Гујона

Његова Светост Патријарх српски г.Иринеј уручио је високо црквено одликовања оснивачу и председнику Хуманитарне организације "Солидарност за Косово", пре свега нашем великом и драгом  пријатељу г.Арноу Гујону. 

Г.Арно Гујон је у присуству чланова Светог Архијереског Синода примио орден Светог Саве првог степена у знак захвалности за посвећеност, љубав, труд и пожртвовање за српски народ на простору Косова и Метохије. Поред г.Арноа, данас је одликован и  г. Маринос Рицудис орденом Светог цара Константина који је 1999.године одбио да учествује у НАТО бомбардовању.

Наша организација упућује честитке и захвалност г.Арноу, којeг је сам Господ послао да постане један од нас. Од дана када је први пут дошао на Косово и Метохију, тако и данас, зрачи невероватном топлином, смиреношћу и решеношћу да помогне. Спреман да обиђе и најудаљеније породице, саслуша све проблеме, насмеје децу. Невероватан човек. Француз.

Изузетна нам је част што познајемо овог младића, а велико задовољство што смо заједнички реализовали бројне пројекте на Косову и Метохији.