Институт за ратарство и повртарство - НС семе и ове године донирао семенску робу

Наши дугогодишњи пријатељи и добротвори, како предходних тако и ове године донирали семенску робу за предстојећу јесењу сетву.

Обезбеђено је семе пшенице, сточног грашка, јечма и овса.

Поља Епархије рашко-призренске годинама уназад се обрађују, како би се што више увећао принос, а тиме помогао пројекта Самоодрживости народних кухиња.

Наша добротворна организација је уз помоћ добрих људи реализовала бројне пројекте, као што су фарма коза и оваца, јунади и телад, млекара, погон за пастеризацију воћа и поврћа, затим обрађивање 35 хектара црквене земље, као и узгајање ружа и кала у пластеницима.

Од како је покренута пољопривредна  производња Институт за ратарство и повртарство НС семе нам је увек излазило у сусрет, како донацијама семенске робе, тако и стручним саветима, те су добрим делом заслужни за наше успехе.

Донација семенске робе нам много значи, јер не само да ћемо на време обавити сетву, већ ћемо и додатно увећати обрадиве површине.

Велико хвала свима из НС семена који нас подржавају и омогућују да остваримо своје циљеве, јер нажалост, без Ваше помоћи наш труд не би био довољан.