Деца деци - акција за децу са посебним потребама

Несвакидашња хуманитарна акција ученика допунске наставе из Ројтлингена , недавно је оставила зетечене, згрануте и позитивно изненађене породице седморо деце са посебним потребама која живе на Косову и Метохији. Предвођени својом учитељицом Наташом Митић Миленковић за време Новогодишњих и Божићних празника организовали су хуманитарну акцију за своје вршњаке са посебним потребама на Косову и Метохији.

Вредан и предан труд ученика током децембра месеца усмерио се на прављење Новогодишњих и Божићних честитки које су продаване на хуманитарној вечери и на тај начин се сакупљао новац за децу са Косова и Метохије.

Захваљујући подршци родитеља, наставника и великом заинтересованошћу деце из Ројтлингена, продајом честитки прикупљено је 1000€.

Седморо деце са посебним потребама примило је ову помоћ, која их је јако изненадила, погодила и усрећила, посебно због чињенице ко је и како организовао ову акцију и наменио њима, који нажалост, често буду заборављени.

Наша организација се свесрдно захваљује свима који су на било који начин допринели осмишљању и реализацији ове племените акције, која је у време празника унела велику радост у домове ове деце.